سیل، زلزله و آتش سوزی جنگل‌ها در کشور؛ رئیس مدیریت بحران در ستاد قالیباف!
کد خبر: 17506

سیل، زلزله و آتش سوزی جنگل‌ها در کشور؛ رئیس مدیریت بحران در ستاد قالیباف!

در حالی که از زمان آغاز تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری دستکم سه حادثه طبیعی بزرگ یعنی سیل در جاده چالوس، زلزله در کاشمر و آتش سوزی در جنگل‌های پلدختر رخ داده است، محمدحسن نامی، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به فعالیت در ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف مشغول است.

بیان فردا | جامعه | از زمان اعلام اسامی شش نامزد انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم تا کنون دستکم سه حادثه طبیعی بزرگ در کشور رخ داده است. یکی سیل در جاده چالوس بود که منجر به انسداد چند روزه این محور و مفقود شدن شماری از هموطنان شد.

حادثه دیگر زلزله در کاشمر بود که تخریب زیادی نیز برجای گذاشت و متاسفانه در جریان آن چهار هموطن کشته شده و دستکم 12 نفر دیگر نیز مجروح شدند. چند ده نفر نیز آواره شده و تا زمان بازسازی خانه‌های خود مجبور به حضور در چادر یا کانکس هستند.

آتش سوزی در جنگل‌ها پلدختر نیز حادثه دیگری است که تاکنون رخ داده است، آتشی که به گفته فعالان محیط زیست بخش اعظمی از جنگل‌های بکر این منطقه را به نابودی کشانده است.

در چنین شرایطی و برابر قانون، سازمان مدیریت بحران کشور مسئولیت هماهنگی، امدادرسانی و اقدامات مربوط به پس از حادثه را برعهده دارد. سازمانی که رئیس فعلی آن محمدحسن نامی است. فردی که تاکنون دوبار در سال‌های 1400 و 1403 بخث خود را برای ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری آزموده اما شورای نگهبان صلاحیتش را برای حضور در رقابت‌ها تائید نکرده است.

اما نکته جالب‌تر در مورد نامی یا به عبارتی بهتر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، غیبت او در مدیریت بحران سه حادثه طبیعی رخ داده در روزهای اخیر است. دلیل این غیبت البته کسالت یا سفر نیست. محمدحسن نامی در شرایطی که کشور درگیر سه حادثه طبیعی ناگوار شده، ترجیح داده تا به فعالیت انتخاباتی در ستاد محمدباقر قالیباف، نامزد اصولگرایان بپردازد.

حکم نامی

برابر اخبار و تصاویر منتشر شده در رسانه‌های رسمی، علی نیکزاد، رئیس ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف، در تاریخ 24 خرداد ماه با صدور حکمی،  محمد حسن نامی را به عنوان رئیس ستاد مردمی استان تهران محمدباقر قالیباف منصوب کرده است.

او در جریان تمام این حوادث، بدون آنکه از سازمانی که ریاست آن را برعهده گرفته مرخصی گرفته یا دستکم فرد دیگری را به عنوان قائم مقام و جانشین خود معرفی کند، مشغول تبلیغ برای رئیس جمهور شدن محمدباقر قالیباف بوده است.

در چنین شرایطی این پرسش اخلاقی از محمدباقر قالیباف و ستاد انتخاباتی او و همچنین محمدحسن نامی مطرح است که در صورت پیروزی در انتخابات، چگونه با مسئولانی که مرتکب ترک فعل شده‌اند برخورد خواهد کرد. آیا در صورت ریاست جمهوری قالیباف مجازات ترک فعل مسئول فعلی دولت که از قضا معاون وزیر کشور نیز محسوب می‌شود، ارتقاء یا تثبیت مدیریتش خواهد بود؟

انتهای پیام

 

دیدگاه تان را بنویسید