مردم تصمیم گرفتند در برابر آمریکا بایستند
علی سعیدی گفت: مردم سرنوشت سفره و منافع زندگیشان را به منافع نظام گره نزنند. بله ما مشکلات اقتصادی داریم واقعیتها را نمیشود انکار کرد بخش عمدهای از فشارهایی که بر زندگی مردم تحمیل شده مال تحریم است و ما نمیتوانیم تسلیم آمریکا شویم. بالاخره مردم ما تصمیمشان را گرفتند که در برابر زیاده خواهی آمریکا بایستند.
بیان فردا | روزنامه کیهان با علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی رهبر انقلاب گفتوگو کرده است.
به گزارش کیهان، بخشهای مهم این گفتوگو را در ادامه میخوانید:
باید از امکانات استفاده کنیم و این مستلزم یک مجلس قوی و مجلسی است که دارای توان کمک به دولت باشد. نوع رفتار آمریکاییها یکی از متغیرها است و افول قدرت و هیمنه آمریکا یکی از متغیرها است که ما نیازمند یک مجلس قوی و انقلابی هستیم که مثل مجلس گذشته نیاید برجام را با یک نیم ساعت سرش را هم بیاورد و تصویب کند و فاتحهاش را بخواند و برود.
ما مشکلات اقتصادی را داریم مردم ما از جهت معیشتشان ناراضی و نگران هستند باید مشکل اقتصادی مردم حل شود واین مستلزم دولتی است که کارامد باشد و هماهنگ با دولت هم باشد مجلس هماهنگ بودنش با دولت یک ضرورت است. یعنی سه قوه زیرمجموعه رهبری است رهبری هماهنگکننده سه قوه است معنا ندارد که سه قوه ناهماهنگ باشند با رهبری. آن وقت دیگر سیاست گذاری عملا با مشکل مواجه میشود. بنابراین به نظرم میآید مردم ما باید به اهمیت این مجلس توجه کنند. هم مجلس شورای اسلامی هم مجلس خبرگان.
مردم سرنوشت سفره و منافع زندگیشان را به منافع نظام گره نزنند. بله ما مشکلات اقتصادی داریم واقعیتها را نمیشود انکار کرد بخش عمدهای از فشارهایی که بر زندگی مردم تحمیل شده مال تحریم است و ما نمیتوانیم تسلیم آمریکا شویم. بالاخره مردم ما تصمیمشان را گرفتند که در برابر زیاده خواهی آمریکا بایستند.
باید مردممان توجه کنند مصالح عالیه نظام و افق و آینده را ببینند. ایران در دنیا نقش بسیار بزرگی بر عهدهدارد. رسالت سنگینی بر دوش ایران است. امروز ایران را خود آمریکاییها در کنار روسیه و چین و هند قرار میدهند. میگویند قدرتهای تاثیرگذار.
توصیه من به مردم این است که یک تفاوتی بین رای مردم با وظیفه شورای نگهبان است. بین صلاحیتها و شایستگیها فرق است. شورای نگهبان صلاحیتها را تایید میکند نه شایستگیها را. مردم باید دنبال شایستگیها بگردند. اینکه صرفا این آقا تایید شده برای من انتخابگر کافی نیست باید بروم بگردم شایستگیهار ا پیدا کنم.
توصیه دیگر من به شورای نگهبان است یکی از معیارهای عدم التزام به ولایت دخالت در قوه مجریه بوده من تعداد را نمیدانم ولی بخشی از این نمایندگان واقعا در نصب و عزلهای منطقه ماموریتشان دخالت کردند. آقا دو بار فرمودند در امور شهری دخالت نکنید. در بعضی از شهرها گزارشهایی که به من میدهند. از بعضی جاها، حالا من تعدادش را زیاد نمیدانم، اندک شهرهایی هستند که نماینده آنجا را با یک پادگان یا یک مؤسسه خصوصی اشتباه گرفته است. نصب و عزلها... این خیلی واقعا زشت است. خروج نماینده از ذی نمایندگی درست نیست. نماینده قانون گذار است باید پاسخگوی ماموریت خودش باشد.
حضرت صدیقه اطهر به اسما میفرماید من از اینکه تابوتهای زنها طوری است که برآمدگی بدنشان پیداست نگران هستم مرا در تابوتی بگذارید که برجستگی بدنم پیدا نباشد. وقتی بدن میت روی تابوت برای دیگران تاثیرگذار است آیا واقعا انسانهایی که در خیابان دارند راه میروند این جاذبه را برای افراد ندارند؟
مساله حجاب یک طرح جامع میخواهد نظام آموزش و پرورش را در بربگیرد. نظام آموزش عالی را پوشش بدهد ادارات را پوشش بدهد. ما چرا در مورد ادارات تعلل میورزیم. چرا در مورد مغازه داران کوتاهی میکنیم؟ وقتی میخواهد یک مجوز به یک مغازهدار بدهد ده تا شرط میگذارند ده تا شرط باید آن محقق کند تا یک مجوز کسب و کار به او بدهند. خب یکی از شرایط را هم این بگذارید. برای اجرای حکم الله چرا ما تعلل میورزیم؟ بالاخره نماز جماعت در اول وقت خیلی فضیلت دارد شما یک شرط بگذار که 20 دقیقه اول ظهر مغازه را ببند مسجد برو مردم هم مسجد بروند.
دیدگاه تان را بنویسید