جزئیات آزمون روانسنجی آتشنشانی
سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران جزئیات برگزاری آزمون روانسنجی آتشنشانی تهران را که با حضور ۳۰۰ مرد و ۴۸ زن برگزار خواهد شد، تشریح کرد.
وی ادامه داد: آزمون روان سنجی توسط متخصصان روانشناسی که درواقع گروه روانشناسی سازمان سنجش هستند برگزار خواهد شد. این آزمون از ۲۴ اردیبهشتماه تا یکم خردادماه برگزار خواهد شد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران با بیان اینکه با برگزاری این مرحله از آزمون روحیات فرد با شغل آتشنشانی تطبیق داده می شود گفت: نتیجه این آزمون ترکیبی از دو نمره است. در مرحله اول که آزمون علمی برگزار شد، دو دفترچه به داوطلبان داده شد. یک دفترچه سوالات عادی زبان، ریاضیات، ادبیات و... بود و دفترچه دیگر شامل سوالات روانشناختی بود. ترکیب نمرهای که داوطلبان از آزمون کتبی روانشناختی دریافت کردند به همراه نمره سوالات این آزمون روانسنجی که طی روزهای آینده برگزار میشود، نتیجه را مشخص میکند.
وی افزود: نتیجه این آزمون مشخص میکند که چه کسانی برای این شغل مناسب تر، چه کسانی مناسب و چه کسانی نامناسب هستند. البته آتشنشانی در جریان معیارها و سوالات سنجش این آزمون نیست و متخصصان روانشناختی سازمان سنجش این معیارها را درنظر میگیرند و ما هم از آن خبری نداریم.
ملکی با بیان اینکه افراد برگزیده در این آزمون در ادامه در تستهای سلامت جسمانی، پزشکی و گزینش شرکت خواهند کرد، گفت: در واقع مرحله آزمون روانشناختی آخرین مرحله آزمون تلقی میشود و سایر مراحل به سلامت و سایر موارد مربوط خواهد بود. افرادی که نمره لازم را از این مرحله کسب کنند مراحل بعدی را خواهند گذراند.
سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران افزود: ۳۰۰ آقا و ۴۸ خانم در این آزمون روانشناختی شرکت خواهند کرد. امیدواریم حداقل یک و نیم برابر ظرفیت کل مورد نیاز در این آزمون پذیرفته شوند تا پس از انجام سایر تستها، افراد برتر به آموزشهای آتشنشانی راه پیدا کنند؛ اما در نهایت ۱۰۰ نفر آقا و ۱۶ خانم پذیرفته و به مرکز آموزش معرفی خواهند شد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی تهران با بیان اینکه این دومین دورهای است که آزمون روانسنجی نیز در میان آزمونهای استخدامی سازمان آتشنشانی تهران برگزار میشود، گفت: برای فعالیت در شغل آتشنشانی نیاز به انگیزه بالا، توانایی در انجام کار گروهی، تبعیت از فرماندهی عملیات، روحیه بالا و شرایط خاصی است که توسط گروه متخصص باید تشخیص داده شود. ممکن است برخی تصور کنند این روحیات را دارند، اما این نیازمند تشخیص کارشناسان و متخصصان مربوطه است. تطبیق دادن روحیات فرد با شغل دلایل بسیار مهمی دارد که میتواند موجب شود افراد مناسب در یک شغل فعالیت کنند چرا که اگر فردی مناسب شغلی نباشد چه بسا که به خود و همکارانش صدمه بزند.
ملکی ادامه داد: آتشنشانان طی مدت خدمت خود شاهد حوادث و صحنههای تلخی هستند که باید بتوانند با این موارد سازگاری داشته باشند. طرح روانسنجی بسیار مناسب است که در آینده نتیجه مطلوب خود را نشان خواهد داد. هدف دوره این است که افرادی که بهترین تطبیق را با شغل آتش نشانی دارند انتخاب شوند که بعدا خودشان، شهروندان و همکارانشان دچار آسیب نشوند.
آزمون کتبی استخدام آتش نشانان در تیرماه ۱۴۰۰ در تهران برگزار شد که طی آن ١٣٧ نفر خانم و ١٠٠٠ نفر آقا برای راهیابی به مرحله آزمونهای عملی و ... پذیرفته شدند. پس از آن ۳۰۰ نفر آقا و ۴۸ خانم پس از گذراندن مرحله آزمون عملی به آزمون روانسنجی راه پیدا کردند.
انتهای پیام
منبع: ایسنا
دیدگاه تان را بنویسید