
جرمها و جنایتهای سیدمحمدخاتمی
میتوان به خاتمی انتقاد کرد، ولی نمیتوان او را دوست نداشت. روز دوم خرداد ۱۳۷۶ مردی بر مسند ریاستجمهوری ایران نشست که هیچگاه قدرت را برای خود نخواست، هیچگاه سیاستش از ادب و معرفتش پیشی نگرفت.
سیدمصطفی تاجزاده - فعال سیاسی
بیان فردا | برای من سید محمد خاتمی نه مردی با عبای شکلاتی است، نه رهبر اصلاحات. برای من آقای خاتمی مرد عدد و رقم است. مرد آمارها و پرونده اجرایی. کسی که تورم ۴۹ درصدی را تحویل گرفت و در پایان دورانش با عدد ۱۱ تحویل داد و نشان داد با برنامهریزی میشود به تورم و بیکاری تک رقمی رسید. میشود با نفت پنج دلاری بودجه بست و در آخر با ۵۰ میلیارد دلار صندوق ذخیره ارزی را تحویل داد.
میشود با تدبیر ایران را از یکی از بزرگترین واردکنندههای گندم در جهان به خودکفایی گندم رساند. میشود عسلویه و پارسجنوبی را به بهرهبرداری رساند. اینها را آن زمان که نه، امروز میفهمم. دستکم احتیاجی به هیچ آگاهی ویژهای نیست. کافی است کتاب آبراهامیان را تهیه کنید. حتی اگر کسی حوصله خواندنش را ندارد، میتواند تشریف ببرد به انتهای کتاب. جداول تفکیکی شاخصهای اقتصادی - توسعه دولتهای ایران از سال ۱۳۴۸ تا ۱۳۸۸ موجود است. آمارها و اعداد با شما صحبت میکنند.
بخشی از جرمهای نابخشودنی سید محمد خاتمی در هشت سال ریاستجمهوری:
۱- نداشتن اختلاس
۲ - حفظ ارزش پول ملی
۳ - اداره کشور با نفت 10 دلاری و ذخیره ارزی ۱۰۰ میلیارد دلاری
۴ - رعایت ادب در حرف زدن و حفظ کرامت انسان
۵- عزت و اعتبار در سیاست خارجی با سختترین موانع داخلی
۶- بهترین شرایط اقتصادی بعد از انقلاب
۷- دفاع از حقوق مدنی در بدترین شرایط فشارهای داخلی انحصارطلبان
۸- افشای قتلهای زنجیرهای
دیگه بسه. باور کنید ممنوع شدن تصویر براش خیلی کمه. وقتی سید محمد خاتمی برای آخرین بار در غربت خود به مجلس رفت تا از مردم خداحافظی کند، در پایان این دو بیت را خواند: هر که ما را یاد کرد ایزد مر او را یار باد/ هر که ما را خوار کرد از عمر برخوردار باد/ هر که اندر راه ما خاری فکند از دشمنی/ هر گلی کز باغ وصلش بشکفد بیخار باد
میتوان به خاتمی انتقاد کرد، ولی نمیتوان او را دوست نداشت. روز دوم خرداد ۱۳۷۶ مردی بر مسند ریاستجمهوری ایران نشست که هیچگاه قدرت را برای خود نخواست، هیچگاه سیاستش از ادب و معرفتش پیشی نگرفت. هیچگاه عزت و احترام را خریداری نکرد. هیچگاه شعار آزادی را زیر پا نگذاشت. هیچگاه شعر مرده باد علیه مخالفان و منتقدانش سر نداد و همواره میگفت: «زنده باد مخالف من».
او همه چیز را برای مردم میخواست. او مبتکر گفتوگوی تمدنها بود. او سید محمد خاتمی بود، فردی که با شعار آزادی پا به عرصه انتخابات گذاشت و حالا بعد از گذشت ۲۰ سال از آن روز دوست و دشمن برای ستایش از وی لب میگشاید و حالا او را ممنوعالتصویر میکنند. هیهات که نمیدانند خاتمی ممنوعالخروج قلبهاست. مردی که اسطوره اخلاق و ادب در سیاست است. در ستایش این مرد همین بس که نلسون ماندلا یکی از بزرگترین آزادیخواهان دنیا در موردش چنین میگوید: خاتمی رییسجمهور من است. شاید سالها بگذرد تا شخصی چون او بر کرسی ریاست این کشور نشیند.
انتهای پیام
دیدگاه تان را بنویسید