خالصسازی نهادهای مدیریتی یکی از قطعات پازلی است که پس از رحلت امام آغاز شده
فاطمه راکعی گفت: خالصسازی یا یکدستسازی نهادهای مدیریتی در واقع یکی از قطعات پازلی است که از دههها قبل (پس از رحلت امام) آغاز شده است. اظهارات فراوانی از امام (ره) خطاب به مجلس موسسان، خبرگان و اعضای شورای نگهبان وجود دارد که معتقدند خواسته مردم حتی اگر به نظر آقایان اشتباه باشد، باید در راس تصمیمسازی ها قرار بگیرد.
بیان فردا | فاطمه راکعی در گفتوگویی از استحاله قانون انتخابات به نفع گروهی خاص سخن گفته است.
بخشهای مهم این گفتوگو را در ادامه میخوانید:
ردصلاحیت چهره هایی چون مسعود پزشکیان با آن سابقه درخشان تنها یک معنا دارد و آن اینکه زمینه مشارکت تنها برای یک قشر و گروه فراهم است.
خالص سازی یا یکدست سازی نهادهای مدیریتی در واقع یکی از قطعات پازلی است که از دهه ها قبل( پس از رحلت امام) آغاز شده است.
جامعه ایرانی به لحاظ وجود قومیت ها، مذاهب مختلف، فرهنگ ها و تمدن های متفاوت به هیچ وجه جای مناسبی برای پیاده سازی ایده خالص سازی و حاکمیت تک صدای اقلیت بر اکثریت نیست.
امتداد ایده های آقای مصباح و همفکران ایشان وانجمن حجتیه ، امروز در قالب جبهه پایداری و برخی طیف های رادیکال جناح راست، ظهور و بروز پیدا کرده است.
اظهارات فراوانی از امام (ره) خطاب به مجلس موسسان، خبرگان و اعضای شورای نگهبان وجود دارد که معتقدند خواسته مردم حتی اگر به نظر آقایان اشتباه باشد، باید در راس تصمیمسازی ها قرار بگیرد.
دولت اصلاحات و مجلس ششم توانستند شاخص های اقتصادی را به بهترین شرایط خود برسانند.
حضور دولت احمدی نژاد در سال 84 و سر دادن شعارهای پوپولیستی اما این مسیر را نیمه کاره میگذارد. کشور دچار تحریم های گسترده می شود و 800میلیارد دلار درآمدهای نفتی بر باد می رود.
رادیکال های راست چون از انتخاب مردم آگاهند، دست به حذف رقیب می زنند.
دیدگاه تان را بنویسید